I menjaren anissos…

Després de mesos, anys, d’anar i tornar, d’ara sí ara no, asseguda allà al seu costat li sembla que això és una tornada i que no és una tornada qualsevol. Les altres tornades havien estat precedides d’una mena d’eufòria, d’una mena de pujada adrenalínica, com d’aventura… Com de final de pel.lícula romàntica i principi d’un “i visqueren feliços i menjaren anissos”.

Aquesta tornada no ha vingut precedida de gran cosa. Van fer un cafè fa una setmana amb l’excusa d’explicar-se les vides i saber com estaven. Després hi ha hagut uns quants whatsapps i una trucada i la copa d’avui. I asseguts allà a la barra han començat, com si fossin amics, explicant-se les persones que s’han trobat. Havia començat ell. I al final, després de la llista, ha fet un glop de gintonic, ha deixat la copa a la barra amb parsimònia i ha dit:
– Em cansava sempre. He disfrutat de la conquesta però no dels fruits de la conquesta. He conegut dones i les he enamorat. I mentre em donaven llargues i es feien pregar, a mi em semblava que també me n’enamorava… però després era que no. Un cop les tenia no les volia… I tu?
– I jo què?
– Has estat amb algú?
I no ha sabut què dir-li. Ha estat amb homes, sí, però era com estar de vacances. Et preocupes de disfrutar, d’intentar que sigui divertit, i si no ho és i si no ho és amb facilitat, vas a una altra cosa. Sense compromís. Sense obligació. Sense esforç.
– M’he divertit. No sé si se’n pot dir estar amb algú d’això. No ha estat mai com estar amb tu.
I és just després d’haver-ho dit que s’ha adonat que això era una tornada i que no era una tornada com les altres. Aquí no hi ha l’eufòria d’un principi, ha pensat, hi ha la certesa d’un final, ha sentit.

I s’ha acollonit.

Anuncios

3 comentarios

Archivado bajo Relatos

3 Respuestas a “I menjaren anissos…

  1. Basat en fets reals?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s