Tic tac

BombTic, tac, tic, tac… No se suporta a ella mateixa. No li agrada gens la veueta que té al cap. De fet, un dia li va posar nom i tot per poder fer-la callar més facilment. La seva veueta interior es diu Nancy en honor de la nina aquella aborrida que tenia quan era petita. Primer, va pensar posar-li Barbie però de seguida es va adonar que la seva veueta no era de les que acabaven tenint autocaravanes, i jugant a tenis, i conduint descapotables. La seva veueta no fa res, només molesta.

I ara la cosa ja està arribant a nivells intolerables perquè se li barreja la Nancy amb el tic tac aquest dels pebrots. Que no és un tic tac de rellotge ni despertador ni res. A ella li sóna més a compte enrera, a cosa d’aquelles de fer explotar bombes. I la Nancy està en panic total, en alerta mil, i no para de cridar dins el seu cap: correeee! Correeee! Marxa pitant!!!!

Pero ella tossuda que no, que no va enlloc, que tindrà el tic tac i la Nancy i tot plegat en plan histèric total però que ella, per una vegada a la vida, no va enlloc. Que s’ha fotut un fart de correr tota la vida i, total, tampoc no ha arribat enlloc. I ara ja té una edat per sortir per potes cada vegada que passa alguna cosa extraordinària. A veure-les venir, tu! Aquí paradeta disfrutant de la vida.

I que donin pel sac a la Nancy, als tic tacs i a tot plegat.

Anuncios

2 comentarios

Archivado bajo Relatos

2 Respuestas a “Tic tac

  1. Si li poses nom no la fas més real?

    • Real ja ho és! La qüestió és fer-la callar i jo, a mi mateixa, no em sé fer callar. Tu saps fer-te callar quan penses coses que no t’agraden? Com ho fas?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s